E pyesin për foton e Ismail Qemalit, Rama: Është gjyshi im

Në një bashkëbisedim online që zhvilloi Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në Këshillin e Atlantikut, ku foli për sfidat e rajonit të Ballkanit dhe perspektivën evropiane, ai nuk kurseu as batutat. Në një të ngjashme, temë e diskutimit u bë “Babai i Pavarësisë” së Shqipërisë, Ismail Qemali.

Presidenti dhe CEO-ja i Këshillit të Atlantikut, Frederick Kempe, e pyeti kryeministrin e Shqipërisë se kush ishte personazhi në foton pas shpatullave të tij në zyrë dhe Rama me humor i përgjigjet se është gjyshi i tij.

Back to top button