Kjo është ngjyra më trendi e sezonit

Kjo është ngjyra më trendi e sezonit

Gjatë ditëve të nxehta gjithmonë preferohet të vishni rroba me ngjyra më të hapur me qëllim që të ndiheni më freskët.

Fustanet dhe bikinet me ngjyrë të verdhë janë fustanet me ngjyrën që më së miri i përfaqëson lulet e verës.

E verdha shkon shumë me të kuqe, me të gjelbrën , të zezën prandaj kjo ngjyrë ka përparësi sepse edhe kombinohet lehtë.

Shikoni galerinë më poshtë dhe gjeni atë që iu shkon më së miri.