Si e kuptoi policia që burri ishte vrasësi

Si e kuptoi policia që burri ishte vrasësi

Një burrë goditi me thikë gruan e tij për vdekje dhe, meqë askush nuk ishte aty në atë kohë, ai vetëm e la trupin e saj jashtë në tokë dhe hodhi thikën e përgjakur në pyll. Ai më pas hipi në makinën e tij dhe shkoi në zyrën e tij. Një orë më vonë policia e thirri për t’i thënë që gruaja e tij ishte vrarë. Ata e nxitën atë të shkonte menjëherë në vendin e vrasjes. Kur mbërriti atje, menjëherë u arrestua.

Përgjigje:

Policia nuk i tregoi se ku ishte vendi i ngjarjes.