E detajuar deri në perfeksion

E detajuar deri në perfeksion

Bukuria e romaneve fantastike është se ato mund t’ju çojnë në një botë krejtë tjetër, por çka nëse mund të jetoni çdo ditë në një fantazi të tillë?
E pra, artisti i Oregonit dhe ndërtuesi i shtëpisë Ed Bemis arritën ta bënin atë të mundur. Thellë në malet e Ashlandit, Oregoni ulet në një shtëpi të çuditshme që është aq e detajuar sa është e përshtatshme për familjen mbretërore nga libri juaj i preferuar, transmeton rtv21.tv.

Kjo shtëpi e ëndrrave u krijua plotësisht nga artistët lokalë dhe përfshinte karakteristika ekologjike. Hapësira nxehet dhe ftohet me përdorimin e energjisë gjeotermale me një pishinë diellore të nxehtë. Pjesë të ndërlikuara, të bëra me dorë janë gurthemeli i asaj që e bën këtë shtëpi unike. Bemis kaloi 1 vit e gjysmë vetëm duke gdhendur derën e portës së harkuar braziliane.
Nëse ju i keni 7 milionë e 600 mijë dollarë e gjithë kjo mund të jetë e juaja./21Media