Kur artistët duan dhe mbështesin njëri-tjetrin…

Kur artistët duan dhe mbështesin njëri-tjetrin…

Këngëtari Sidrit Bejleri përmes një postimi të pubilkuar në rrjete sociale ka shprehur mbështetjen dhe dashamirësinë e tij ndaj kolegut Alban Skënderaj.

“Jemi kaq pak saqë gjynah të mos duhemi… Ky djali është nga ata pak të vërtetët, që i bën gjërat duke dëgjuar anën e mirë të shpirtit dhe mbi të gjitha larg kompromisit me vorbullën e llumit që ka përfshirë artin shqiptar.O njerëz, kthehuni tek arti i vërtetë që nuk është e vështirë të shquhet, se e zeza nuk mund të jetë kurrë e bardhë dhe mos dëgjoni gjithfarë pisllëqesh!  Faleminderit Alban! Faleminderit or mik!,”ka shkruar Sidriti./21Media

17523484_10154824968224442_3552347745238831325_n