Edhe 181 persona kanë vdekur nga koronavirusi në Britani të Madhe, sipas të dhënave të fundit.

Kjo e çon në total numrin e të vdekurve në spitale, shtëpi kujdesi dhe në komunitet, në 41 mijë e 662, thonë nga departamenti i shëndetësisë dhe i mirëqenies sociale./21Media