Gjithsej 56 të vdekur dhe 113 të hospitalizuar pozitiv  me koronavirus

Gjithsej 56 të vdekur dhe 113 të hospitalizuar pozitiv  me koronavirus

Vdekja e dy pacintëve me Covid-19, gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë e çon numrin e viktimave nga ky virus në 56. Klinika Infektive njoftoi po ashtu se aktualisht ka të hospitalizuar 113 raste pozitive.(Teksti-Aurela ELSHANI, kamera- Lulzim FANA/21Media