103 raste të reja, mbi 400 gjoba për mosrespektim të masave Zemaj: Kemi intensifikuar punën në luftimin e pandemisë Qalaj: Policia është maksimalisht e angazhuar Tërshnjaku: Kemi shqiptuar  mbi 400 gjoba për mosrespektim të masave

103 raste të reja, mbi 400 gjoba për mosrespektim të masave
Zemaj: Kemi intensifikuar punën në luftimin e pandemisë
Qalaj: Policia është maksimalisht e angazhuar
Tërshnjaku: Kemi shqiptuar  mbi 400 gjoba për mosrespektim të masave

Në 24 orët e fundit koronavirusi ka marrë edhe gjashtë jetë, duke çuar numrin e vdekjeve nga ky virus në gjithsejtë 124 persona.
Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, ka konfirmuar edhe 103 raste të reja me Covid-19 dhe 95 të shëruar.
Inspektorati ka shqiptuar mbi 400 gjoba për mos respektim të masave kundër koronavirusit./21Media