Njëri ndër këngëtarët më të dashur të skenës, Meda në këtë periudhë është shumë aktiv me prurje të reja muzikore. Vetëm sot ai publikoi dy këngë të reja, “Na na” dhe “Ti je zojë”, që erdhën vetëm në versionin audio.

Ndërsa para disa ditësh publikoi edhe disa këngë të reja, “Bela” dhe “Bye Bye”, të cilat i shoqëroi edhe me klipe./21Media