Edhe kjo verë me shumë aksidente në trafik! (Video)

Policia fillon me projektin “Patrulla Inteligjente”
Edhe kjo verë po kalon me shumë aksidente në trafik dhe humbje jetësh. Policia e Kosovës ka filluar zbatimin e projektit “Patrulla Inteligjente” që mbikëqyr gjendjen në rrugë dhe është në funksion të vetëdijësimit të shoferëve për zbatimin e rregullave në trafik.(Përgatiti: Shqipe Miftari, xhirues: Sahit Troshupa)./21Media

Back to top button