Në shoqërinë civile ka zëra kritikë për këtë vonesë

Në shoqërinë civile ka zëra kritikë për këtë vonesë

Qeveria e Kosoëvs edhe më tej është pa program qeverisës dhe pa plan veprimi. Në pritje të miratimit të tyre, në shoqërinë civile ka zëra kritikë për vonesën e programit qeveriës dhe të planit të veprimit.(Teksti- Albulena Nuha, kamera: Lulzim Fana/Kushtrim Rrmoku)./21Media