Ekspozita individuale e artistit do të jetë e hapur deri më 30 gusht

Ekspozita individuale e artistit do të jetë e hapur deri më 30 gusht

Pavarësisht se ekspozita individuale e artistit Jakup Ferri u hap në kohë pandemie kur edhe vizitat në Galerinë Kombëtare janë të kufizuara, interesimi për të parë veprën e këtij artisti duket të jetë i kënaqshëm. Artisti Jakup Ferri në ekspozitën e tij individuale ka prezantuar punën e tij 20 vjeçare dhe eksperimentimin që ai ka bërë me stilin e tij artistik.(E pergaditi- Abaz KRASNIQI.)./21Media