Piscedda ka refuzuar ofertën e kreut të stolit

Piscedda ka refuzuar ofertën e kreut të stolit

Federata e Futbollit të Shqipërisë është refuzuar për herë të dytë kur ka bërë ofertë që menaxheri i njohur të marrë drejtimin e kombëtares

Sipas mediave shqiptare, ish-trajneri i Kombëtares B të Italisë, Massimo Piscedda ka refuzuar ofertën e kreut të stolit.Piscedda njihet më së shumti për punën e tij me grupmoshat e reja të Italisë.

Ai gjithashtu ka qenë edhe zv. trajner tek skuadra e Mesinës. Që prej vitit 2011 është në krye të kombëtares B dhe që nga 2015-a drejton gjithashtu kombëtaren italiane të universiteteve.