Kodheli: Pas konstituimit të komisionit do të vazhdojmë më tutje.-Kadriaj: Kemi kërkuar ndihmë për lobim për njohjen e Kosovës

Kodheli: Pas konstituimit të komisionit do të vazhdojmë më tutje.-Kadriaj: Kemi kërkuar ndihmë për lobim për njohjen e Kosovës

Kuvendi i Shqipërisë ditë më parë ka formuar Komisionin e Posaçëm Parlamentar, i cili do hetojë raportin e ish-euro deputetit Dick Marty mbi Kosovën. Kryetarja e Komisionit për Politikë të Jashtme të Kuvendit të Shqipërisë, Mimi Kodheli sot qëndroi në Kosovë ku u takua me anëtaret e komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë të Kuvendit te Kosovës./21Media