N 24 orë 58 të infektuar, ndër komunat e goditura Fushë Kosova dhe Vitia

N 24 orë 58 të infektuar, ndër komunat e goditura Fushë Kosova dhe Vitia

Edhe një viktimë e virusit korona në Kosovë. Mbrëmë dolën 58 të infektuar, numri më i madh që nga 12 prilli kur ishin identifikuar 79 raste, që ishte konsideruar kulmi i pandemisë në vend.

Ndër komunat e goditura në 24 orët e fundit janë edhe Fushë Kosova dhe Vitia. Në Klinikën infektive ka pacientë në gjendje të rënduar shëndetësore. Gazetarja Valmire Hoti raporton./21Media