Ka kohë që këngëtarët Filloreta Raçi – Fifi dhe Young Zerka kanë paralajmëruar bashkëpunimin e tyre të parë. Duket se gjithçka ka përfunduar dhe kënga është gati t’i servohet publikut. Kënga e tyre “Pa gajle”, do të publikohet me videoklip më 10 korrik.

Producenti i cili ka punuar në këtë këngë është Cekic Beatz, kurse klipin ia kanë besuar produksionit Imagine Films./21Media