Hapet qendra e thirrjeve për qytetarët që kanë frikë nga Covid 19                  

Hapet qendra e thirrjeve për qytetarët që kanë frikë nga Covid 19                  

Qendra e Shëndetit Mendor në Prishtinë ka hapur qendën e thirrjeve me qëllim që t’i dalë në ndihmë qytetarëve të cilët kanë frikë se mos infektohen me pandeminë Covid19. Ata u bëjnë thirrje qytetarëve të mos bëjnë panik dhe mbylljen në shtëpi ta shohin si diçka pozitive, ndërsa paralajmërojnë se pas pandemisë do te kemi probleme në sferën mendore.