Poezi nga Fatos Arapi

Poezi nga Fatos Arapi

Edhe sonte…

Edhe sonte ne kurrizin e rruzullit
do te gjejme nje cope vend
ku te ulet dashuria jone.
Edhe sonte, ne çeturine e qiellit
do te kerkojme yllin,
qe i panevojshem, mbi koke na ndriçon.
Dhe diçka te gezueshme,
per t’i thene njeri-tjetrit, do te gjejme edhe sonte…