Suhareka merr vendim në mesnatë, në izolim që nga sot

Suhareka merr vendim në mesnatë, në izolim që nga sot

Pas Prishtinës tani edhe Komuna e Suharekës është vendosur që të shpallet zonë në karantinë.

Këtë e ka bërë të ditur vet kryetari i Suharekës Bali Muharremaj përmes një postimi, shkraun IndeksOnline.
Sipas Muharremajt do të ndalohen hyrjet dhe daljet në këtë komunë dhe po ashtu ndalohet qarkullimi i qytetarëve nga ora 17:00 deri në orën 6:00.