Sporti është aktiviteti i përsosur për fëmijët, i cili mund të sigurojë rritje të shëndetshme dhe t’i lërë ata ta lirojnë energjinë e tyre. Sidoqoftë, ky djalë i vogël ishte atletik në një nivel krejtësisht tjetër. Në moshën vetëm 6-vjeçare, djali iranian Arat Hosseini duket si një atlet profesionist. Sporti u bë jeta e tij për një arsye të mirë – ai ka një qëllim të rëndësishëm për të arritur.

Ai filloi në një moshë shumë të re.

Ky djalë i jashtëzakonshëm u bë i famshëm pasi babai i tij postoi një video interesante të tij në Instagram. Vetëm në moshën 3 vjeç, Arati po shkallëzonte muret në shtëpinë e prindërve të tij. Më vonë, kur ai mbush 4 vjeç, babai i tij filloi të postonte më shumë video nga ai duke luajtur futboll, dhe njerëzit i donin, përcjell portali rtv21.tv

Ai është i dashuruar me çdo aktivitet fizik.

Arat stërvit çdo ditë dhe ka arritur të arrijë një fizik që shumë të rritur mund ta kenë zili. Por muskujt e tij nuk janë e vetmja gjë për të cilën mund të krenohet. Falë stërvitjes së tij, ai është në gjendje të kryejë disa poza të ndërlikuara gjimnastike dhe bëmat atletike.

Ai ka një qëllim dhe po i jep të gjithëve për ta arritur atë.

E gjithë kjo përpjekje ka një qëllim të veçantë për të riun Arat. Në të ardhmen, djali ka ëndërr të bëhet një lojtar i shquar i futbollit, ashtu si idhujt e tij, Cristiano Ronaldo dhe Lionel Messi. Ai nuk ka kohë për të humbur dhe merr pjesë në trajnime të futbollit çdo ditë.

Babai i tij është një mësues i kujdesshëm që e mbështet gjithmonë.

Babai i Aratit, Muhamedi, kujdeset mirë për djalin. Ai e vuri re talentin e djalit të tij që në moshë shumë të re dhe që prej asaj kohe ka udhëhequr trajnimin e tij dhe duke monitoruar përparimin e tij. Për të ndihmuar zhvillimin e potencialit të tij, familja e Aratit madje u transferua në Liverpool, Angli nga Irani.

Talenti i tij është vërejtur në të gjithë botën.

Aktualisht, djali trajnohet në Akademinë Liverpool. Një nga autoritetet e Klubit të Futbollit Liverpool u befasua kur pa Aratin dhe talentin e tij. Pas kësaj, përgatitjet u bënë që Arati të bashkohej me Akademinë Liverpool, ”tha babai i tij. Përveç kësaj, shumë klube të tjera të futbollit anglez dëshirojnë të nënshkruajnë një kontratë me djalin, kështu që Arat merr shumë oferta.

Arat deshmon se puna e palodhur dhe mbështetja nga familja juaj mund t’ju ndihmojnë të arrini majën.