Aktori i mirënjohur shqiptar, Edi Kastrati zbuloi se janë në përgatitje të një seriali televiziv. Kastrati në “21 Gradë” në RTV21 dha më shumë detaje rreth këtij projekti filmik, i cili do të transmetohet në një televizion lokal.

“Tash kohën e fundit premierë po e zbuloj se jemi në përgatitje të një projekti të ri, bëhet fjalë për një serial televiziv, është një serial komedi, që besoj se do të realizohet shumë shpejt në njëprej televizioneve lokale. Jemi një ekip shumë e mirë, është një skenar shumë i mirë. Po besoj që shumë shpejt do të bëhet publike dhe do të fillojmë me punë konkrete”, deklaroi ai./21Media

#21Gradë #EdiKastrati zbulon se janë në përgatitje të një seriali televiziv

#21Gradë #EdiKastrati zbulon se janë në përgatitje të një seriali televiziv

Posted by RTV21 on Tuesday, August 11, 2020