Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit  në një ceremoni solemne të mbajtur në Parkun arkeologjik ‘Ulpiana” ndau çmimet  në fushën e Trashëgimisë Kulturore. Çmimin kryesor në fushën e  trashëgimisë ‘Dea Dardanik”,MKRS ia ndau profesor, doktor  Edi Shukriut. Më këtë rast u ndan edhe çmimet “Shtjefën Gjeqovi”, “Zef Mirdita” dhe çmimi “Për Menaxhimin Institucional”./21Media

Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit  në një ceremoni solemne të mbajtur në Parkun arkeologjik ‘Ulpiana” ndau çmimet  në fushën e Trashëgimisë Kulturore. Çmimin kryesor në fushën e  trashëgimisë ‘Dea Dardanik”,MKRS ia ndau profesor, doktor  Edi Shukriut. Më këtë rast u ndan edhe çmimet “Shtjefën Gjeqovi”, “Zef Mirdita” dhe çmimi “Për Menaxhimin Institucional”./21Media