Aktivitete të shumta për grupmosha të ndryshme

Aktivitete të shumta për grupmosha të ndryshme

Në kryeqytet për herë të pestë po organizohet festivali “Prishtina Lexon”, përmes të cilit synohet nxitja e kulturës së leximit dhe ndërgjegjësimi social rreth rëndësisë së librit për fuqizimin intelektual të individit. Për fëmijët lexuan libra mjekët, zjarrfikësit, policët dhe gazetarët, kjo në fakt  është edhe risia e këtij edicioni./21Media