“Java Globale e Edukimit Medial”.- Latifi: Edukimi medial ombrellë për të mbrojtur shoqërinë civile.-Shahini-Hoxhaj: Edukimi medial të bëhet pjesë e kurrikulës shkollore.-Mushkolaj: Në kurrikulën shkollore të përfshihet edukimi medial 

“Java Globale e Edukimit Medial”.- Latifi: Edukimi medial ombrellë për të mbrojtur shoqërinë civile.-Shahini-Hoxhaj: Edukimi medial të bëhet pjesë e kurrikulës shkollore.-Mushkolaj: Në kurrikulën shkollore të përfshihet edukimi medial 

Në kuadër të javës globale të edukimit medial, Komisioni i Pavarur i Mediave në bashkëpunim me Institutin për Politika Zhvillimore, organizuan tryezë diskutimi me temë “Rregullatorët e mediave dhe edukimi mbi median dhe informacionin”. Në këtë tryezë u tha se mediat duhet monitoruar vazhdimisht, ndërsa Edukimi Medial të përfshihet në kurrikulën  shkollore./21Media