Samir Karahoda nderohet me Çmimin Vjetor për Kinematografi

Samir Karahoda nderohet me Çmimin Vjetor për Kinematografi

Ministria e Kulturës dha sot dy çmime vjetore për kinematografi. Regjisorit dhe dramaturgut Ekrem Kryeziu iu dha Çmimi Kombëtar për Vepër Jetësore, “Bekim Fehmiu”, ndërsa Çmimin Vjetor për Kinematografi e mori regjisori Samir Karahoda.(E pergaditi-Lorik BAKIJA)/21Media