“Cikli i Portave” simboli i Shqiptarëve ne fazën e liberalizimit

“Cikli i Portave” simboli i Shqiptarëve ne fazën e liberalizimit

Pas më shumë se pesëmbëdhjetë vjet bëhen bashkë dy Galeritë Kombëtare e Kosovës dhe Galeria Kombëtare e Shqipërisë, me ekspozitën ”Artistët Akademikw”. Në këtë ekspozitë do të bëhen bashkë emrat më të njohur të artit shqiptar për të cilën akademik Luan Mulliqi, e quan ekspozitë e jashtëzakonshme./21Media