Gratë shprehin dhimbjen e se kaluarës dhe shpresën për të ardhme

Gratë shprehin dhimbjen e se kaluarës dhe shpresën për të ardhme

Në Prishtinë u hap ekspozita e qeramikës  ‘Gratë në art”. Pjesëmarrëse të këtij projekti janë gratë, të mbijetuarat e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë. Dhimbjet nga plagët e të kaluarës dhe vullneti për të luftuar stigmën që i rrethon janë përjetësuar  në figura e elemente artistike.(E përgaditi- Edonea Demiqi-HAXHIU, kamera- Olt PACOLLI )./21Media