Rrëfime për të bëmat dhe heroizmin

Rrëfime për të bëmat dhe heroizmin

Për nder të 23 vjetorit të Epopesë së UÇK-së sot në Bibliotekën Kombëtare, është hapur ekspozita “Kujtesa e Kosovës – Adem Jashari – rrëfime për të bëmat dhe heroizmin”./21Media