Në 31 vjetorin e themelimit të LDK-së

Në 31 vjetorin e themelimit të LDK-së

Në 31 vjetorin e themelimit të Lidhjes Demokratike të Kosovës,në Muzeun Shtëpia e pavarësisë “Dr.Ibrahim Rugova”, është hapur  ekspozita “Rezistenca paqësore dhe shtetndërtimi 1989-1999”./21Media