Ekspozita u cilësua si një prezantim i të shkuarës, të sotmes dhe të ardhmes

Ekspozita u cilësua si një prezantim i të shkuarës, të sotmes dhe të ardhmes

Piktorja Majlinda Kelmendi ka hapur ekspozitën e saj më të re.
Ekspozita e hapur në Galerinë Kombëtare në Prishtinë u cilësua si një prezantim i të shkuarës, të sotmes dhe i së ardhmes./21Media