Koleksioni me 40 harta të trojeve shqiptare shpaloset në Muzeun Kombëtar

Koleksioni me 40 harta të trojeve shqiptare shpaloset në Muzeun Kombëtar

Muzeut Kombëtar në Prishtinë u pasurua me një ekspozitë të re. Është fjala për  ekspozitën me harta të ndryshme në të cilat prezantohet ‘hartografia evropiane dhe territoret shqiptare’. Hartat e prezantuara nga të pranishmit u cilësuan të veçanta dhe se përmes tyre përfiton më së shumti populli shqiptar./21Media