Në hapje e ekspozitës pjesëmarrës do të jetë Ramush Haradinaj

Në hapje e ekspozitës pjesëmarrës do të jetë Ramush Haradinaj

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Refugjatëve dhe Ditës së Kthimit nga Eksodi i vitit 1999, sot Departamenti i Diasporës pranë AAK-së hapë ekspozitën me fotografi nga eksodi dhe kthimi i shqiptarëve në shtëpitë e tyre në Kosovë.

Ekspozita do të hapet në sheshin “Nëna Terezë” në Prishtinë, ku në hapje të kësaj ekspozite pjesëmarrës do të jetë edhe kandidati për kryeministër nga PAN-i, Ramush Haradinaj.