Një pjesë e fitimeve nga shitjet do të shkojnë për bamirësi

Një pjesë e fitimeve nga shitjet do të shkojnë për bamirësi

Për nder të Ditës Ndërkombëtare të Artit, Hoteli Garden do të organizojë një ekspozitë me artistët kosovarë ku do t’i prezantojnë punimet e tyre të vlerësuara në restorantin Garden Open Kitchen.⁣⁣⁣

Ekspozita do të fillojë nga ora 12:00 deri në orën 18:00 dhe do të qëndrojë e hapur ditët në vijim.

Një pjesë e fitimeve nga shitjet do të shkojnë për bamirësi.⁣⁣⁣

Artistët pjesmarës në këtë ekspozitë janë:

Mjellma Goranci

Zana Ramadaniq

Shqipe Kamberi

Blerta Surroi

Eliza Hoxha

Muhamet Ahmeti

Visar Mulliqi

Kushtrim Istref

Hajrush Fazliu

Musë Prelvukaj. /21Media