“Kjo ekspozitë dëshmon që Serbia ka kryer gjenocid në Kosovë”

“Kjo ekspozitë dëshmon që Serbia ka kryer gjenocid në Kosovë”

E në Kosovë ende shumë krime të Serbisë mbeten të pandëshkuara! Në Ministrinë e Drejtësisë është hapur ekspozita me fotografi të Alban Bujarit përmes të cilave dokumentohen krime të cilat kanë ndodhur gjatë luftës në Kosovë. Ministri në detyrë i Drejtësisë, Selim Selimi dhe nënkryetarja e Kuvendit, Arbërie Nagavci, thanë se kjo ekspozitë dëshmon që Serbia ka kryer gjenocid në Kosovë dhe se institucionet sipas tyre duhet të bëjnë çmos që kriminelet të sillen para drejtësisë./21Media