120 fotografi për 100 vjet kryeqytet

120 fotografi për 100 vjet kryeqytet

Tash e 100 vjet qyteti i Tiranës, njihet si kryeqyteti i Shqipërisë. Padyshim se gjatë këtyre viteve qyteti ka kaluar periudha të ndryshme historike. Zhvillimin e qytetit të Tiranës gjatë këtij shekulli, drejtori i Fondacionit Arsimor dhe Kulturor,“ Alsar Sajmir Rusheku, e solli te shqiptaret më anë të një ekspozite të hapur, të cilën po e realizon në qytete të ndryshme të trojeve shqiptare. Kjo ekspozitë përmban 120 foto të cilat përshkruajnë më se miri historinë e qytetit te Tiranës dhe shqiptarëve në përgjithësi.(E pergaditi- R T V  2 1 )./21Media