Princ Leka dhe Eliza Zaharia një vit më parë kanë kurorëzuar dashurinë e tyre me martesë

Princ Leka dhe Eliza Zaharia një vit më parë kanë kurorëzuar dashurinë e tyre me martesë

Në ceremoninë e kësaj dasme mbretërore kanë qenë të ftuar shumë persona të njohur të jetës publike, në një ambient përrallor ku çdo gjë ishte menduar deri në detajin më të vogël.

E sot në përvjetorin e parë të martesës, Elia ka vendosur që të publikojë në Instagram disa foto dhe video nga dasma e tyre madhështore.

“Si sot një vit më parë. Në këtë përvjetor të parë të martesës, po ndaj me ju disa kujtime të gëzueshme! Falenderoj me zemër të gjithë ata që na u bashkuan dhe na dhuruan ditën më të bukur të jetës sonë!” ka shkruar Elia./21Media