Memorandum gjashtëpalesh, institucionet zotohen për bashkëpunim

Memorandum gjashtëpalesh, institucionet zotohen për bashkëpunim

Me qëllim të ngritjes së nivelit të bashkëpunimit për procesin zgjedhor, gjashtë institucione që kanë rol kyç në mbarëvajtjen e zgjedhjeve nënshkruan memorandum bashkëpunimi për të eliminuar shkeljet zgjedhore, si dhe për të hetuar dhe gjykuar ata që tentojnë të njollosin organizimin e zgjedhjeve./21Media