Elinel vjen më tri projekte të reja muzikore

Elinel vjen më tri projekte të reja muzikore

“Rrugaqo”, titullohet kënga më e re e reperit kosovar,  të cilës i ka bashkangjitur edhe një videoklip, ai përnjëherësh ka lansuar edhe dy këngë të tjera, “Spo m’ha” dhe ” Bel Bel”.

Vlen të cekët se projekti i tij i fundit ka qenë “ç’a ka risi” në bashkpunim me BimBimma, ndërsa gjithsej ka 10 projekte të muzikore realizuara për vitin 2019.

Dëgjoni se çfarë ka përgatitur Elinel kësaj radhe, ndiqini videot në linqet e mëposhtme./21Media