Kjo emblemë ka dimension prej 60cm x 60cm

Kjo emblemë ka dimension prej 60cm x 60cm

Besart Gashi, i cili vitin e kaluar kishte punuar portretin e komandantit, Adem Jashari me 200 mijë gëzhoja fishekësh, në 21-vjetorin e Epopesë së UÇK-së ka bërë me një tjetër punim.

Ai ka realizuar emblemën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës me gëzhoja fishekësh 9 mm.

“Për nder të 21-vjetorit të rënies së Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe Familjes Jashari për nder të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës punova një emblemë të veçantë në vendin tonë me gëzhoja fishekësh 9 mm”, ka njoftuar Gashi.

Ai ka treguar se realizimi i kësaj embleme, cili ka dimension prej 60cm x 60cm, i ka marrë tri ditë kohë, ndërsa është punuar me 2100 copa gëzhoja.