Banorët e Bairit të Mitrovicës dhe policia në hall me “hallexhinjët”

Banorët e Bairit të Mitrovicës dhe policia në hall me “hallexhinjët”

Banorët e Bairit të Mitrovicës thonë se policia ka kërkuar nga ata që të jenë të kujdesshëm ndaj emigrantëve të strehuar në kampin policor!/21Media