Modelja shqiptare me famë ndërkombëtare, Emina Çunmulaj sot festoi pesër vjetorin e saj të martesës me biznesmenin iranian, Sam Nazarian.

Në këtë ditë të veçantë, Emian në Instagram publikoi disa fotografi të veçanta nga dasma madhështore e mbajtur në hotelin Nazarian në Los Angelos.

Emina nga martesa e saj ka dy vajza, Ella Farian dhe Mia Soraya.

Edhe pse kohët e fundit merret më pak me modelim, dashuria për këtë profesion nuk i është zbehur aspak. Ajo vendosi t’i përkushtohet familjes, aty ku gjen paqe dhe dashuri pa kushte. /21Media