Shprehje të ndryshme të fytyrave të ëmbla

Shprehje të ndryshme të fytyrave të ëmbla

Nuk është sekret se spontaniteti dhe sinqeriteti i fëmijëve mund të shkrijë çdo të rritur. Dhe vogëlushët e ëmbël i përdorin taktikat në 100% të kohës.

Emocionet e fëmijëve janë shumë më të pasura se që mund ta imagjinojmë ne. Ato janë aq interesante saqë mund të ju magjepsin.

Më poshtë shihni disa prej emocioneve të vogëlushëve në situata të ndryshme./21Media