Këtë verë do të mund të përdorni emoji të reja

Këtë verë do të mund të përdorni emoji të reja

Figurat e njohura si emoji tashmë janë bërë të fmashme dhe po kanë përdorim të madh nga njerëzit anë e mbanë botës.

Jemi mësuar që ato t’i përdorim në rrjete të ndryshme sociale, saqë janë pjesë e pandashme e bisedave të përditshme. Por, këtë verë do të mund të përdorni edhe 69 emoji të reja, pasiqë  “Unicode Consortium” ka bërë prezantimin e 69 emoj-eve të reja për përditësimin e ri që do të bëhet në muajin qershor.

Nga fotografitë e prezantuara të tyre vërehet se do të mund të përdorim emoji duke medituar, në formë të bimëve,  sajës, pjatave, dinosaurëve etj./21Media

283129