Kjo është njëra nga komeditë më të njohura të Shekspirtit

Kjo është njëra nga komeditë më të njohura të Shekspirtit

Njërën nga komeditë më të njohura të Shekspirtit,  “Ëndrra e një nate vere”,  do të keni mundësi ta shihni të inskenuar si shfaqje teatrore në Qendrën Kulturore “Sheshi 21” nga e enjtja.  Kjo shfaqje do të vije nën konceptin regjisorial të Andreë Garrod, Alex Payne (Elleks Pejn) dhe Jessica Sëale (Xhesika Suejll), përderisa aktorët janë kryesisht të rinj./21Media