“Zgjedhjet u zhvilluan në ambient politik të polarizuar dhe të tensionuar”

“Zgjedhjet u zhvilluan në ambient politik të polarizuar dhe të tensionuar”

Ndërsa rrjeti Evropian i Organizatave të Monitorimit të Zgjedhjeve ENEMO thotë se zgjedhjet u zhvilluan në ambient politik shumë të polarizuar dhe të tensionuar. Megjithatë ENEMO vlerëson punën e KQZ-së si transparente dhe informuese për publikun./21Media