“Të ndalet presioni i pabalancuar ndaj Kosovës në raport me Serbinë”

“Të ndalet presioni i pabalancuar ndaj Kosovës në raport me Serbinë”

Kongresisti Eliot Engel, kryesues i Komitetit për Marrëdhënie me Jashtë në Dhomën e Përfaqësuesve të Kongresit amerikan dhe senatori Bob Menendez, anëtar i Komitetit të Senatit për Marrëdhënie me Jashtë, i kanë bërë thirrje administratës së Presidentit  Trump të vazhdojë mbështetjen diplomatike për të zgjidhur konfliktin ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, në mënyrë të drejtë për të dyja vendet./21Media