Kosnett: Kjo ambasadë dëshmi fizike e partneritetit Amerikë - Kosovë.-Thaçi: Kjo shtëpi është fanar që tregon drejtimin tonë euroatlantik

Kosnett: Kjo ambasadë dëshmi fizike e partneritetit Amerikë – Kosovë.-Thaçi: Kjo shtëpi është fanar që tregon drejtimin tonë euroatlantik

Për nderë të përvjetorit të 243 të pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës është organizuar një pritje nga Ambasada e ShBA-së në Prishtinë ku dhe u përurua Ambasada e re e ShBA-ve në Kosovë.  Ambasadori, Philip S. Kosnett para të pranishmëve tha se Amerika do tu dal gjithmonë në ndihmë kosovarëve./21Media