“Ka diçka të gabuar në politikën e ShBA-sw ndaj Kosovës dhe kjo duhet të korrigjohet”

“Ka diçka të gabuar në politikën e ShBA-sw ndaj Kosovës dhe kjo duhet të korrigjohet”

Natyrisht, pjesa kryesore edhe e këtij emisioni informativ po i kushtohet ecurisë së virusit të rrezikshëm korona. Ndaj, rrjedhimisht në plan të dytë mbetën zhvillimet politike në Kosoëv dhe që kanë të bëjnë me Kosovën.

Kongresisti amerikan, Eliot Engel, tha se ka diçka të gabuar në politikën e Shteteve të Bashkuara ndaj Kosovës dhe kjo duhet të korrigjohet, duke bërë thirrje për një qasje të drejtpeshuar ndaj Kosovës dhe Serbisë./21Media