Do të pritet në takim nga kryetari Ardian Gjini

Do të pritet në takim nga kryetari Ardian Gjini

Kongresmeni amerikan, Eliot Engel po qëndron në vizitë zyrtare në Kosovë. Ai sot do ta vizitojë qytetin e Gjakovës.

Engel dje mori pjesë në përurimin e ambasadës amerikane në Prishtinë, ku tha se miqësia mes SHBA-së dhe Kosovës është e përjetshme.

Agjenda e Engelit në Gjakovë:

10:00 – Arritja në Gjakovë,

10:00 – Vizitë në BoneVet,

11:00 – Ceremonia e emërtimit të rrugës Ponoshec – Qafë Morinë me emrin e kongresmenit,

16:15 – Vendosja e kurorave me lule tek Sheshi “Tom Lantos”,

16:30 – Takim me kryetarin e komunës, Ardian Gjini në objektin e Komunës së Gjakovës.