Estrada do ketë dasmë në vitin 2020

Estrada do ketë dasmë në vitin 2020

Jemi në ditët e fundit të vitit 2019, një vit me shumë ngjarje në showbizz e jo vetëm, por duket se viti 2020 do të shënojë të tjera ngjarje të rëndësishme.

Sipas emisionit “ThumbOn”  çifti i njohur , Eni Koçi dhe Genc Prevlukaj do t’i japin fund beqarisë në vitin 2020 me një ceremoni madhështore, dasmë e madhe.

Reperi Genc Prelvukaj  dhe këngtarja Eni Koçi ka  janë fejuar në muajin nëntor të vitit 2018.